Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun UPS pentru centrala termica

luni, octombrie 24th, 2022 32 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel-mai-bun-ups-pentru-centrala-termica
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Majoritatea oamenilor pot trece printr-o întrerupere a curentului casnic fără prea multe bătăi de cap – șansele sunt că, în momentul în care găsești bateriile de rezervă ale lanternei, luminile și televizorul vor fi deja aprinse. Dar dacă doriți să vă mențineți rețeaua Wi-Fi de acasă online tot timpul, centrala termica și alte componente electronice cheie în funcțiune în cazul unei întreruperi, o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) ar putea fi o investiție utilă.

După ce am petrecutpeste 12 de ore testand ups-uri, luând în considerare mai mult de 20 de modele sub 1000 RON și testând echipamente de top, am descoperit că  UPS 500W PRO Sinus KEMOT negru este cel mai bun UPS pentru centrala dvs. termica.

UPS 500W PRO Sinus KEMOT negru va acoperi elementele de bază pentru majoritatea oamenilor în timpul întreruperilor comune, pe termen scurt.

Cel mai bun UPS pentru centrala termica


Ce este un UPS?

Mai simplu spus, un UPS este o baterie mare la care conectați Mac-ul și alte periferice. Apoi se conectează la o priză de perete și monitorizează puterea de intrare. Dacă alimentarea normală se defectează sau crește sau scade sub un anumit prag, UPS-ul observă și comută sursa de alimentare la bateria sa internă. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât Mac-ul tău nici măcar nu observă.

Cum ajută un UPS?

Pentru Mac-urile desktop, o întrerupere a curentului înseamnă o oprire imediată și lipsită de grație. Veți pierde toate lucrările nesalvate și, în funcție de ceea ce s-a întâmplat când s-a întrerupt curentul, este posibil ca unitatea dvs. să fie coruptă. S-ar putea ca supratensiunile mai mici de energie și întreruperile să nu determine închiderea Mac-ului, dar pun stres pe componentele electronice care pot duce la o durată de viață generală mai scurtă.

Când echipamentul dvs. este conectat la un UPS, aveți timp să vă salvați munca și să vă închideți cu grație, asigurându-vă că nu pierdeți date și nu flirtați cu coruperea unității. Și dacă UPS-ul elimină vârfurile și căderile de putere, Mac-ul și perifericele dvs. vor dura mai mult.

Ce fel de UPS ar trebui să caut?

Există trei tipuri de UPS: standby, line interactive și dublă conversie. Numele pe care diferiți producători le folosesc variază ușor, dar iată diferențele:

UPS standby: Acest tip simplu de UPS, numit și UPS offline, monitorizează puterea de intrare și, dacă crește sau scade dincolo de niveluri predeterminate, trece la utilizarea energiei bateriei. Acest lucru se întâmplă în 5-12 milisecunde, dar computerul încă vede unele fluctuații de putere. Puterea de intrare nu este condiționată atâta timp cât rămâne în limitele predeterminate. Un UPS de așteptare este cel mai potrivit în mediile în care puterea este curată – nu observați luminile care pâlpâie – și se stinge rar.

UPS Line Interactive: Acest tip de UPS merge puțin mai departe, folosind reglarea automată a tensiunii pentru a corecta tensiunile anormale fără a trece la baterie. În cazul unei întreruperi, trece în continuare la baterie, dar mai rapid, în 2-4 milisecunde. Dacă pierdeți puterea mai des, vă aflați în apropierea utilajelor industriale sau observați întreruperi ocazionale când este cald, alegeți un UPS interactiv în linie. Sunt cele mai populare.

UPS cu dublă conversie: Cea mai avansată formă de UPS, un UPS cu dublă conversie sau online, rulează întotdeauna dispozitivele conectate din baterie, iar puterea de intrare servește doar pentru a menține bateria încărcată. Nu are timp de transfer în cazul unei întreruperi și oferă cea mai curată putere. Dacă vă gândiți la un generator de rezervă sau Tesla Powerwall pentru a face față întreruperilor frecvente de curent sau este clar că aveți o putere cu adevărat murdară, probabil că ar trebui să obțineți un UPS cu dublă conversie.
După cum v-ați aștepta, modelele de așteptare sunt cele mai ieftine, iar modelele de dublă conversie sunt cele mai scumpe.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023