Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune vinuri din Romania

luni, iulie 12th, 2021 142 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

WINE
O sticlă bună de vin vă poate transporta cu ușurință înapoi la locul preferat. O seară caldă de vară în Italia? Chiantiul clasic vă va duce înapoi la coastele mediteraneene și la mâncăruri proaspete și savuroase.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Calitatea Chateau Lafite Rothschild nu mai necesita vreo introducere. Inca din 1815, acest vin era considerat un lider de catre Abraham Lawton. ’L-am clasat ca fiind cel mai elegant si delicat vin, cu cel mai fin corp din cele 3 (primele 3 vinuri de top)’- Abraham Lawton, 1855. In ceea ce priveste atributele Chateau Lafite regasite in toate vintage-urile, un amator inspirat a sintetizat cel mai bine spunand: ’…in orice caz, toate vinurile Chateau Lafite au o aroma de migdale si violete’.

O sticlă bună de vin vă poate transporta cu ușurință înapoi la locul preferat. O seară caldă de vară în Italia? Chiantiul clasic vă va duce înapoi la coastele mediteraneene și la mâncăruri proaspete și savuroase. Sau ce zici de un Syrah profund și întunecat, cu o aromă de seri britanice confortabile, înfășurat cald și săpat într-un fel de mâncare bogat și fraged cu familia.

Este sigur să spunem că nicio altă băutură nu are potențialul de a captiva o audiență precum vinul. Ceea ce înseamnă că, indiferent de numărul de pe etichetă, sticla de vin preferată este o investiție de neprețuit.

Cele mai bune vinuri din Romania


Și de unde să începeți atunci când căutați cele mai bune vinuri? Cea mai bună listă a noastră de vinuri acoperă tot ce trebuie să știți, de la varietate la podgorie și corpolent până la lumină și clare.

Aici veți găsi vinuri bune pe care doriți să le împărtășiți prietenilor dvs., până la cea mai bună sticlă de vin pe care o veți păstra ascunsă în spatele dulapului doar pentru cele mai speciale ocazii speciale. De asemenea, veți descoperi cel mai bun vin în care să investiți și cea mai delicioasă recoltă de băut din acest an.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023