Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune suporturi pentru monitoare in 2021

sâmbătă, aprilie 10th, 2021 500 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel mai bun brat de monitor in 2021
Asigurați-vă că ecranul dvs. este poziționat perfect cu cele mai bune brațe de monitor de pe piață în prezent.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune brațe de monitorizare ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a perfecționa confortul și configurarea ergonomică a spațiului dvs. de lucru, indiferent dacă se află într-un birou la domiciliu sau într-o locație de afaceri. 

Ca regulă generală, ar trebui să vă așezați suficient de departe de ecran încât vârful degetelor să-l atingă și ochii să fie la același nivel cu partea de sus a ecranului. S-ar putea să fie necesar să înclinați sau să vă rotiți ecranul pentru a vă asigura că nu aveți nicio strălucire distractivă.
Un braț de monitorizare vă ajută să realizați toate acestea, chiar dacă ecranul ales nu include aceste tipuri de ajustări ergonomice.

Cele mai bune brațe pentru monitor disponibile acum

Cele mai bune suporturi pentru monitoare in 2021


Un braț pentru monitor poate fi, de asemenea, perfect pentru a vă menține biroul mai clar, lăsând mai mult spațiu pentru alte materiale de lucru – de la notebook-uri la tablete grafice. Majoritatea brațelor pe care le oferim se atașează la marginea din spate a biroului, ceea ce înseamnă că aproape nu există amprentă pe birou. Unele brațe de monitor se atașează de perete, lăsându-vă mai mult spațiu. Brațele vor include, în general, și gestionarea cablurilor, astfel încât totul rămâne îngrijit.

 

Este foarte important să aveți ecranul la înălțimea și distanța potrivite dacă doriți să vă mențineți spatele într-o stare excelentă, iar un braț de monitorizare vă oferă un control total al acestuia.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023