Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune SSD-uri pentru jocuri

miercuri, iunie 24th, 2020 241 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel-mai-bun-ssd-2020
Utilizarea unui SSD ca unitate de pornire va face computerul să înceapă mai repede, în timp ce instalarea programelor pe un SSD va însemna că vor începe mai repede și vor fi mai responsive.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune SSD-uri pentru jocuri


Există destul de multe motive bune, dar aproape toate coboară la viteză. Utilizarea unui SSD ca unitate de pornire va face computerul să înceapă mai repede, în timp ce instalarea programelor pe un SSD va însemna că vor începe mai repede și vor fi mai responsive.

Cel mai bun SSD pentru Gaming

Cele mai solicitante sarcini vor înregistra cele mai mari îmbunătățiri și nicăieri nu este acest lucru mai mult decât în ​​jocuri. Trecerea de la un hard disk mecanic la o unitate de stare solidă va reduce timpul de încărcare a jocului în mod dramatic, iar câștigurile suplimentare vor fi făcute la trecerea de la o unitate SATA de nivel intrat la un SSD NVMe mai rapid.

Și unitățile de stare solidă nu mai sunt doar păstrarea elitei de jocuri pentru PC – chiar și cele mai bune SSD-uri M.2 sunt acum mai accesibile decât au fost până acum. 

Războiul SSD vs. HDD s-a terminat destul de mult, în acest moment: SSD-urile NVMe sunt acum atât de accesibile încât HDD-urile au devenit toate, dar redundante. Partea de sus a arborelui tehnologic este încă dominată de SSD-urile Samsung, dar Crucial și Intel au totuși ceva de adăugat la conversația de stocare, indiferent dacă este vorba despre capacitate sau preț.

Iar pentru preț la performanță, un SSD  mai puțin cunoscut vine puternic.

Sfaturi pentru cumpărături rapide

Când alegeți un SSD, luați în considerare următoarele:

  • Alegeți o interfață compatibilă (M.2 PCIe, SATA, Adăugare card): Uitați-vă la manualul dvs. de utilizare sau la o bază de date precum Crucial Memory Finder pentru a determina ce tipuri de SSD suportă computerul dumneavoastră.
  • 256 GB până la 512 GB: Nu vă deranjați să obțineți un SSD mai mic de 256 GB. Pentru majoritatea utilizatorilor, 512 GB oferă un echilibru bun între preț și capacitate, dar unitățile de 1TB devin semnificativ mai ieftine și unitățile de 2TB sunt acum accesibile.
  • SATA este cel mai lent: SATA nu este la fel de rapid ca M.2 PCIe sau un card adițional PCIe, dar majoritatea desktop-urilor și a multor laptop-uri pot lua unități SATA de 2,5 inci, iar mulți care efectuează sarcini obișnuite mainstream utilizatorii nu vor observa o diferență între o unitate recentă SATA bună și un model PCIe mai rapid.

Pentru mai multe informații, consultați Ghidul cumpărătorului SSD. Sau dacă sunteți în căutarea unui SSD extern, puteți consulta cele mai bune unități de discuri externe și SSD ale noastre sau puteți afla cum puteți economisi bani construind propriul dvs. SSD extern. Mai jos, veți găsi recomandările noastre pentru unități cu toate cele trei interfețe majore, cu capacități cuprinse între 256 GB și 2 TB.

Cele mai bune unități de stare solidă dintr-o privire:

1. Adata XPG SX8200 Pro (960 GB)
2. Intel Optane SSD 905P (1TB)
3. Sabrent Rocket NVMe 4.0 (2TB)
4. Samsung 970 PRO (1 TB)
5. Putere de siliciu P34A80 (1TB)
6. Samsung 970 EVO Plus (512 GB)
7. WD Blue SN550 (250 GB)
8. Patriot Viper VPR100
9. Samsung 860 EVO (250 GB)
10. Crucial MX500 (2TB)
11. Samsung 860 PRO (1TB)
12. Intel Optane SSD 900P (280 GB)

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023