Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune masini de spalat rufe cu incarcare frontala

luni, septembrie 20th, 2021 93 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Noi la Maluma.ro am facut un scurt ghid de cumparaturi  pentru a sti la ce sa fii vigilent cand alegi o masina de spalat rufe buna pentru acasa.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Vrei sa faci o achizitie buna? vrei sa te alegi cu o masina de spalat rufe frontala ?

Noi la Maluma.ro am facut un scurt ghid de cumparaturi  pentru a sti la ce sa fii vigilent cand alegi o masina de spalat rufe buna pentru acasa.

Masina de spalat rufe

Mașină de spălat cu încărcare frontală În această mașină hainele sunt încărcate din față. Studiile au arătat că mașinile de spălat cu încărcare frontală consumă mai puțină energie electrică, apă și detergent și oferă, de asemenea, rezultate mai bune de spălare în comparație cu mașina de spălat cu încărcare superioară.

O masina de spalat rufe cu incarcare frontala reprezinta invariabil o investitie pe termen lung, de aceea este esential sa optam pentru modelul care se va mula perfect pe nevoile noastre si care va avea o rezistenta cat mai buna in timp.

 

Cele mai bune masini de spalat rufe cu incarcare frontala


Pe piata exista mai multe tipuri de masini cu mai multe clase de eficiente energetice A+, A++, A+++, motor invertor, spalare cu abur si alte caracteristici. Multe modele le gasesti la eMag, Media Galaxy, Auchan, Selgros, Carrefour, Dedeman, Flanco, Metro, Altex.

Cota de piață a mașinilor de spălat cu încărcare frontală este de 90%, în timp ce pentru mașinile de spălat cu încărcare superioară este de doar 10%. Spre deosebire de acestea, SUA are o cotă de piață de 65% pentru încărcarea superioară și 35% pentru mașinile de spălat cu încărcare frontală.

În funcție de caracteristicile automate totale disponibile în mașina de spălat, mașinile de spălat cu încărcare superioară sunt, de asemenea, clasificate ca: mașină de spălat semi-automată și mașină de spălat complet automată.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023