Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune cafele in mediul Horeca

sâmbătă, august 15th, 2020 267 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

top-5-recomandari-cafea-profesionala-horeca
Aceste cafele sunt folosite cel mai des în espressoare profesionale de bar, sunt cafele comerciale, prăjite și ambalate de regulă în pungi de un kilogram. Ca în cazul oricărui alt produs alimentar, gustul cafelei este subiectiv, iar fiecare persoană apreciază și percepe în mod diferit calitatea unui produs.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Aceste cafele sunt folosite cel mai des în espressoare profesionale de bar, sunt cafele comerciale, prăjite și ambalate de regulă în pungi de un kilogram. Ca în cazul oricărui alt produs alimentar, gustul cafelei este subiectiv, iar fiecare persoană apreciază și percepe în mod diferit calitatea unui produs.

 

Cele mai bune cafele in mediul Horeca


Cafeaua Arabica diferă de cafeaua Robusta prin gustul aromat, cu diverse note florale sau de fructe, un conținut mai scăzut de cofeină, cremă mai puțin bogată, dar mai fină.  Arabica este pretențioasă, atât când se cultivă, cât și când se prepară.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023