Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai buni ochelari VR de Gaming

sâmbătă, iulie 10th, 2021 93 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Există câteva opțiuni de calitate pentru căștile de realitate virtuală, indiferent dacă sunteți în căutarea unui model autonom sau unul care se conectează la computer sau consolă. Am testat cele mai bune căști și platforme VR pentru a vă ajuta să intrați într-o altă dimensiune.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cel mai buni ochelari VR de Gaming


Există câteva opțiuni de calitate pentru căștile de realitate virtuală, indiferent dacă sunteți în căutarea unui model autonom sau unul care se conectează la computer sau consolă. Am testat cele mai bune căști și platforme VR pentru a vă ajuta să intrați într-o altă dimensiune.

Realitatea virtuală este o modalitate fascinantă de a călători folosind nimic mai mult decât puterea tehnologiei. Cu o cască și o urmărire a mișcării, VR vă permite să priviți în jurul unui spațiu virtual ca și cum ați fi de fapt acolo sau să jucați un joc ca și cum ați fi în el. VR a câștigat aderență în ultimii ani datorită jocurilor și experiențelor convingătoare, deși pare încă foarte mult într-o stare de flux, cu căștile care intră și merg destul de repede. Urmărim aici cele mai bune dintre cele existente pe piață.

Oculus își concentrează eforturile pe o cască VR independentă, Quest 2, dar oferă opțiunea de a le conecta la un computer. HTC are Vive Cosmos, compatibil cu Steam, și Vive Pro, concentrat pe dezvoltatori. Sony are PlayStation VR compatibil PS4. Microsoft își susține platforma Windows Mixed Reality cu câteva căști de la terți. Există, de asemenea, Valve, cu căștile sale scumpe Valve Index. Iată ce trebuie să știți despre toate.

Care set de căști VR este cel mai bun?

Căștile moderne VR se încadrează acum în una din cele două categorii: tethered sau standalone. Căștile conectate precum HTC Vive Cosmos, PlayStation VR și Valve Index sunt conectate fizic la PC-uri (sau în cazul PS VR, o PlayStation 4). Cablul le face puțin dificile, dar punerea tuturor proceselor video într-o cutie pe care nu trebuie să o legați direct pe față înseamnă că experiența dvs. VR poate fi mult mai complexă. Fie senzori externi, fie camere orientate spre exterior, asigură urmărirea deplină a mișcării 6DOF (șase grade de libertate) atât pentru cap, cât și pentru mâini, datorită controlerelor de detectare a mișcării.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023