Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun dezumidificator

joi, iulie 8th, 2021 109 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel ma bun dezumidificator
Ai probleme frecvente cu umiditatea excesiva, ai putea avea nevoie de cel mai bun dezumidificator electric de aer.
Image: © GettyImaes
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Ai probleme frecvente cu umiditatea excesiva, ai putea avea nevoie de cel mai bun dezumidificator electric de aer.

Dezumidificatoarele eletrice (cum ar fi cele din fotografia de mai sus) sunt capabile să îndepărteze mai mulți litri de apă din aer în fiecare zi. Majoritatea unităților termo-electrice și desicante pot elimina cel puțin câteva uncii pe zi, cel mai bine.

Unitățile pe bază de compresoare pot fi utilizate pentru a dezumidifica orice spațiu (rezonabil) de dimensiuni la orice nivel de umiditate. Majoritatea unităților termoelectrice și desicante pot fi utilizate numai pentru dezumidificarea spațiilor mici (cum ar fi un dulap, de exemplu) și numai dacă nivelul de umiditate din acel spațiu nu este foarte ridicat.

Cel mai bun dezumidificator

Concentrarea noastră pentru majoritatea acestui ghid va fi pe dezumidificatoare pe bază de compresoare de dimensiuni complete – singurul tip de dezumidificator care va satisface nevoile majorității oamenilor în majoritatea situațiilor. Acesta este și tipul de dezumidificator la care majoritatea oamenilor se gândesc în mod tradițional atunci când aud cuvântul „dezumidificator”.

Vom ajunge la alegerile noastre de top ale dezumidificatoarelor (recomandările noastre despre cei mai buni dezumidificatori) într-o clipă, dar înainte de a face acest lucru, este necesar să trecem mai întâi la noi standarde guvernamentale pentru dezumidificatoare.

O înțelegere clară a acestor noi standarde va fi absolut esențială pentru a determina exact ce model de dezumidificator trebuie să cumpărați.

Noi standarde de dezumidificare
Dezumidificatoarele vândute în Romana sunt fabricate conform standardelor guvernului Roman. Mai precis, Departamentul Energiei din Romania oferă anumite cerințe pe care trebuie să le respecte producătorii pentru a-și putea vinde dezumidificatoarele în Romania

Există, în linii mari, două cerințe de bază:

  • ca specificațiile pinte / zi să fie date în conformitate cu standardele de testare prezentate
  • că dezumidificatorul îndeplinește anumite cerințe de eficiență energetică

 

Cel mai bun dezumidificator


Capacitatea dezumidificatorului și aria de acoperire

Am menționat la începutul acestui ghid că dezumidificatoarele pe bază de compresoare sunt capabile să îndepărteze mai mulți litri de apă din aer pe zi.

Câtă apă (umiditate) poate scoate din aer un dezumidificator pe zi, se numește capacitatea dezumidificatorului. 

În general, producătorii de dezumidificatori nu folosesc galoane pentru a specifica capacitatea dezumidificatoarelor lor. Are un volum prea mare. În schimb, ei folosesc pinte. Desigur, o halbă este pur și simplu o optime de galon.

Deci, un dezumidificator cu o capacitate de 6,25 galoane pe zi este denumit pur și simplu un dezumidificator de 50 de pinte.

Dezumidificatoarele de 50 de pinte sunt cel mai comun tip de dezumidificator pe bază de compresor, urmate de 35 de dezumidificatoare de pinte (35 pinte = 4,375 galoane) și 22 de dezumidificatoare de pinte (22 pinte = 2,75 galoane).

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023