Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun acumulator extern

vineri, decembrie 2nd, 2022 17 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

samsung wifi incarcator
Există o mulțime de bănci de alimentare pentru dispozitivele Samsung; partea grea este să decizi care dintre ele este potrivită. Principalele caracteristici de luat în considerare sunt capacitatea bateriei, portabilitatea, estetica și capacitățile de încărcare rapidă. Am întocmit o listă cu cele mai bune bănci de alimentare disponibile pentru dispozitivele Samsung pentru a vă scuti de bătăi de cap. Să pătrundem direct!
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Există sute de baterii portabile, iar alegerea unuia poate fi confuză. Pentru a ajuta, ne-am petrecut ani de zile lucrându-ne prin toate. Este stresant să vă uitați la  telefonul  sau  tableta cum rămâne fără baterie atunci când nu vă aflați aproape de o priză. Din fericire, bateriile de rezervă de la terți vin în orice dimensiune și capacitate imaginabilă. 

Unele baterii externe de alimentare oferă chiar funcții precum încărcare rapidă, încărcare fără fir, cabluri încorporate, adaptoare de curent alternativ, lanterne cu LED-uri și chiar posibilitatea de a-ți porni mașina. Indiferent de bugetul dvs., puteți găsi un încărcător portabil care vă menține dispozitivul în funcțiune atunci când pictograma bateriei începe să se cufunde în roșu.

În general, cu cât bateria este mai mare, cu atât capacitatea și cantitatea de porturi pe care le obțineți sunt mai mari. Bateriile de putere care se potrivesc confortabil în buzunar sunt de obicei bune pentru o încărcare completă a telefonului sau două, în timp ce orice lucru conceput pentru a vă menține toată ziua necesită probabil o geantă sau o poșetă.

Un alt factor de luat în considerare este cât de repede vă poate încărca dispozitivul un power bank. Ieșirea bateriei este măsurată în tensiune și amperaj. Amperajul (sau curentul) este cantitatea de energie electrică care curge de la baterie către dispozitivul conectat, în timp ce tensiunea este cantitatea de energie potențială

În esență, pentru orice tip de încărcare rapidă aveți nevoie de trei lucruri: Un telefon sau alt dispozitiv cu un circuit de încărcare capabil să utilizeze unul dintre standardele de încărcare rapidă, plus o baterie și un cablu care acceptă același standard. Dacă lipsește oricare dintre aceste trei lucruri, nu veți putea să vă încărcați dispozitivul cât mai repede posibil. Telefonul dvs. va prelua, de asemenea, atâta putere cât suportă circuitul său de încărcare, așa că, chiar dacă îl aveți conectat la o baterie de 5V/2A, dacă este capabil să suporte doar 5V/1A, acesta este rata la care se va încărca.

 

Cel mai bun acumulator extern


Ce trebuie luat în considerare cand achizitionati o baterie externa

Capacitate : Capacitatea unui power bank este măsurată în miliamperi-ore (mAh), dar acest lucru poate fi puțin înșelător, deoarece cantitatea de putere pe care o obțineți depinde de cablul pe care îl utilizați, de dispozitivul pe care îl încărcați și de metoda de încărcare. (Încărcarea wireless Qi este mai puțin eficientă). Nu veți obține niciodată capacitatea maximă. Încercăm să oferim o estimare a ceea ce veți obține în ceea ce privește tarifele pentru dispozitive.

Viteze și standarde de încărcare: rata de încărcare pentru dispozitive precum smartphone-urile este măsurată în wați (W), dar majoritatea power bank-urilor indică tensiunea (V) și amperajul (A). Din fericire, puteți calcula singur puterea pur și simplu înmulțind tensiunea și amperajul. Din păcate, obținerea acestei rate maxime depinde și de dispozitivul dvs., de standardele pe care le acceptă și de cablul de încărcare pe care îl utilizați. Multe smartphone-uri, inclusiv iPhone-urile Apple, acceptă standardul Power Delivery (PD) și se încarcă la aproximativ 20 W. Câteva telefoane, cum ar fi gama Galaxy S de la Samsung, acceptă un protocol PD suplimentar numit PPS (Programmable Power Standard) care merge până la 25 W. Multe telefoane acceptă, de asemenea, Standardul de încărcare rapidă (QC) proprietar al Qualcomm. Există și alte standarde proprietare de încărcare rapidă, dar în general nu veți găsi power bank-uri care le suportă decât dacă provin de la producătorul smartphone-ului.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023