Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna pompa de stropit in curte

duminică, ianuarie 9th, 2022 38 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cele-mai-bune-pompe-electrice-de-stropitu
Fără îndoială că aveți o mulțime de proiecte în aer liber de abordat în această vară - și o listă generală de lucruri de cumpărat, de la paturi înălțate de grădină pentru legume proaspete de vară la îndemână până la marginea peisajului pentru a vă îmbogăți proprietatea.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Un pulverizator electric este un echipament utilizat pentru aplicarea îngrășămintelor pe plante, iarbă, plante târâtoare și arbuști în agricultură și amenajare a teritoriului. Folosind acest pulverizator electric, puteți crește productivitatea culturilor.

Fertilizați grădina, eliminați dăunătorii și ucideți buruienile cu unul dintre aceste cele mai bune pulverizatoare cu pompă.

De obicei, este alimentat de motoare pe benzină în doi timpi. Constructia pulverizatorului este din alama. Poate fi folosit fie cu mâna stângă, fie cu mâna dreaptă. Pulverizatorul este proiectat pentru a rezista și necesită foarte puțină întreținere. Este renumit pentru rezistența sa excelentă la abraziune. 

Fie că elimină buruienile, fertilizează o grădină sau țin la distanță dăunătorii, pulverizatoarele cu pompă sunt o modalitate eficientă și accesibilă de a distribui îngrășăminte, pesticide și erbicide.

Pulverizatoarele cu pompă constau dintr-un rezervor de plastic de 1 până la 6 galoane, o pompă manuală sau mecanică și o baghetă lungă. Au duze interschimbabile care permit utilizatorului să distribuie spray-ul în modele variind de la un flux îngust la un ventilator larg. 

Cea mai buna pompa de stropit in curte


Ce să luați în considerare atunci când alegeți cele mai bune pulverizatoare cu pompă

Este esențial să selectați tipul și dimensiunea potrivite de pulverizator cu pompă pentru a se potrivi proprietății cuiva. În continuare, aflați mai multe despre acești doi factori cruciali și despre alte atribute importante de luat în considerare atunci când alegeți cele mai bune pulverizatoare cu pompă.

Tipuri de pulverizatoare

  • Pulverizator de rucsac : Un pulverizator de rucsac are un rezervor cu curele care permit utilizatorului să transporte pulverizatorul pe spate. Acest tip de pulverizator are un volum mai mare decât un pulverizator de mână, iar designul îl face mai ușor de transportat.
  • Pulverizator cu capătul furtunului : Un pulverizator cu capătul furtunului se atașează la capătul unui furtun și amestecă apa și substanțele chimice pe măsură ce apa trece prin duză. Deoarece substanțele chimice sunt concentrate și furtunul furnizează o cantitate nelimitată de apă, acest tip de pulverizator este ideal pentru acoperirea unor suprafețe mari.
  • Pulverizator de mână : Un pulverizator de mână constă dintr-un bazin din plastic sau metal cu o pompă care funcționează ca mâner și un aplicator asemănător unei baghete. Acest tip de pulverizator este ideal pentru aplicații mai mici, cum ar fi fertilizarea unei grădini de flori sau tratarea buruienilor care cresc printr-o plimbare.
  • Pulverizator pe roți: Un pulverizator pe roți are un rezervor deasupra unui cadru cu roți care permite utilizatorului să deruleze pulverizatorul cu roți în jurul curții. Acest tip de pulverizator reține mai mult lichid decât un pulverizator de mână sau de rucsac, ceea ce îl face ideal pentru aplicații mai mari, cum ar fi tratarea unei curți întregi.
  • Pulverizator alimentat cu baterii: Un pulverizator alimentat cu baterii înlocuiește acțiunea de pompare manuală necesară pentru un pulverizator cu pompă tradițional cu baterii. Bateria alimentează o pompă mică care menține presiunea necesară în rezervor pentru a împinge lichidul prin duza pulverizatorului. Acest tip de pulverizator oferă confort, deoarece elimină necesitatea de a pompa periodic pulverizatorul pentru a crea presiune în rezervor.

 

Stil pompă

Pulverizatoarele cu pompă funcționează fie cu un sistem manual cu piston, fie cu o pompă alimentată de baterii. Un pulverizator cu sistem de piston are un mâner mare pe care utilizatorul îl pompează manual pentru a presuriza rezervorul. Această presiune forțează lichidul să iasă din duză atunci când utilizatorul apasă pe trăgaci.

Greutate

Deoarece utilizatorul trebuie să manevreze un pulverizator cu pompă în jurul curții, greutatea este un factor cheie. Îngrășămintele lichide sau substanțele chimice care umplu bazinul reprezintă cea mai mare parte a greutății totale a pulverizatorului cu pompă, așa că nu uitați să luați în considerare acest lucru.

Dimensiunea și capacitatea rezervorului

Pulverizatoarele cu pompă variază în funcție de lungimea baghetei și dimensiunea rezervorului. Lungimea baghetei determină distanța dintre utilizator și duză, ceea ce este important atunci când se aplică pesticide, îngrășăminte și alte substanțe chimice care pot fi dăunătoare dacă intră în contact cu ochii sau pielea.

Duză

Duza determină modelul de pulverizare și volumul de ieșire al pulverizatorului cu pompă. Majoritatea pulverizatoarelor au duze reglabile care schimbă forma modelului de pulverizare de la un ventilator larg la un flux îngust, rotindu-l în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic. Multe pulverizatoare includ, de asemenea, mai multe duze pe care utilizatorul le poate schimba pentru a se potrivi diferitelor tipuri de aplicații.

Material

Materialele de pulverizare cu pompă trebuie să fie suficient de rezistente pentru a rezista îngrășămintelor și substanțelor chimice pe care le dețin, în același timp fiind suficient de ușoare pentru a fi transportate, rulate sau purtate pe spate. Ca atare, majoritatea bazinelor de pulverizare cu pompa sunt compuse din plastic rezistent, cu baghete care au duze din alamă, aluminiu sau oțel inoxidabil.

Intreținere

Majoritatea pulverizatoarelor cu pompa sunt construite pentru a face față unei varietăți de nevoi, de la controlul buruienilor la fertilizarea gazonului până la combaterea dăunătorilor și trebuie reumplute periodic. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023