Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna placa video in 2020 RTX 2080 SUPER TI

luni, mai 11th, 2020 185 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Placa video este cea mai importanta componenta a oricarui PC. Atunci cand te dau banii afara din casa si bugetul este ultima ta problema, nu ai decat varianta de top RTX 2080 SUPER sau varianta de top-top RTX 2080 Ti.
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cea mai buna placa video in 2020 RTX 2080 SUPER TI


De ce sa alegem o placa video buna?

De cele mai multe ori cei care fac upgrade la o placa video vor sa „împrospăteze” actualul calculator. Fie din cauza ca vor sa facă editare video/ foto, fie ca jocurile nu mai fac fata și au cerințe tot mai mari. Vezi jocuri precum Battlefield 4, Crysis 3, Diablo 3 și altele.

Modul de selectie al placilor video din articol

Cu ajutorul acestui ghid, găsirea celei mai bune plăci video pentru gaming, sau cea mai bună placă video pentru un buget redus sau cele mai bune plăci video ieftine sau cea mai bună placă video pentru un anumit buget, va fi mai ușoară decât găsirea unor altor știri false online despre GTA VI.

placă videoadaptor video sau placă grafică este un card de expansiune a cărui funcție este de a genera imagini către un monitor. Multe plăci video au funcții adăugate, precum redarea accelerată de scene 3D și grafică 2D, adaptor TV tuner, decodare MPEG-2/MPEG-4 sau capacitatea de a utiliza mai multe monitoare (multi-monitor).

Cea mai buna placa video

Alte plăci video moderne sunt utilizate pentru scopuri mai exigente, precum jocurile PC.

Plăcile video pot fi integrate in placa de bază la PC-urile mai vechi. Acest cip grafic are de obicei o cantitate mică de memorie și preia o parte din memoria RAM a sistemului principal, reducând astfel memoria RAM totală disponibilă. Aceasta se mai numește grafică integrată care are un nivel scăzut de performanță și este nedorită de cei ce își doresc să ruleze aplicații 3D. Aproape toate plăcile de bază permit dezactivarea graficii integrate prin intemediul BIOS-ului. Pentru acest lucru este necesar ca placa de bază să fie prevăzută cu suport AGP, PCI sau PCI-Express, pentru atașarea unei plăci video. Plăcile de bază de top permit adăugarea mai multor plăci video, acestea putând fi conectate între ele prin interfața SLI pentru plăcile video produse de NVIDIA, și CrossFire pentru cele produse de ATI.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023