Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Anvelope de iarna
Vremea rece și condițiile de zăpadă îți afectează capacitatea de a face orice pe drum? Chiar dacă ai tracțiune integrală, anvelopele de iarnă vă vor îmbunătăți performanța mașinii și încrederea pe drum.

Anvelope de iarna Emag

Fiecare anvelopă de iarna este ca un fulg de zăpadă în sine, cu calități unice care le fac diferite unele de altele. Unele funcționează mai bine pe zăpadă adâncă, în timp ce altele lucrează cel mai bine la gheață. Unele anvelope au au modele de rulare accidentate și agresive, în timp ce altele au fante inteligente în anvelopă, numite sipes, care ajută și la prindere.

Mai jos iti prezentam top 5 anvelope de iarna cu care trebuie sa-ti echipezi masina. Alege cea mai buna anvelopa.

Este ușor să te pierzi în lumea anvelopelor de iarnă, deoarece unele sunt cele mai bune pentru diferite scenarii, altele sunt capabile să opereze cu o puncție, iar câțiva chiar au garanții de rulare pentru a ajuta la creșterea valorii. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta.

1. Bridgestone Blizzak WS80

Bridgestone Blizzak WS80

Marca se așteaptă ca acestea să fie folosite pe mașini compacte, cupe, berline și minivacanțe, dar alte modele ale Blizzak sunt disponibile pentru diferite vehicule, precum SUV-urile. Blizzak WS80 este una dintre cele mai populare și eficiente anvelope de zăpadă de pe piață.

Ceea ce face ca Blizzak să fie atât de buna este combinația dintre canelurile sale circumferențiale și laterale, care sunt concepute pentru a direcționa apa.

Există, de asemenea, sipes 3D Zig Zag, care oferă anvelopei margini înțepătoare în plus. În plus, anvelopa folosește un compus de generație următoare care prezintă un înveliș hidrofil iubitor de apă și particule de mușcătură microscopice. Acestea sunt unele dintre cele mai bune anvelope de iarnă pe care le puteți obține, dar vin la un preț destul de important. Pentru început, sunt mai scumpe decât cele mai multe alte anvelope de iarnă și nu au nicio acoperire de garanție unică. Am achiziționat aceste anvelope în trecut și le recomand cu drag prietenilor și familiei mele.

2.Michelin X-Ice Xi3


Una dintre cele mai capabile anvelope de iarnă din gama Michelin este X-Ice Xi3. Michelin X-Ice Xi3 este a treia generație a anvelopelor de iarnă ale mărcii și este o potrivire excelentă pentru cupe, berline, furgonete de familie și mici cruce. Unul dintre cele mai bune aspecte ale X-Ice Xi3 este faptul că are o construcție cu rezistență redusă la rulare, care ar trebui să îmbunătățească economia de combustibil a mașinii.

La fel ca Bridgestone Blizzaks, X-Ice Xi3s sunt scumpe, dar au o garanție de șase ani de rulare și o garanție de uniformitate de un an. Există, de asemenea, o garanție de satisfacție de 30 de zile și o asistență de schimbare de trei ani.

3. Pirelli Winter Sottozero 3

pirelli-winter-sottozero-3

Marea problemă în legătură cu aceste anvelope este că acestea pot veni ca un standard sau un stil de rulare. Mulți care văd vreme rece, dar zăpadă limitată, ar putea aprecia apele de densitate mare, care îmbunătățesc distanțele de frânare. Pirelli spune că compusul special pentru iarnă este aranjat într-un model direcțional, cu un plasture de contact mărit. Puteți vedea blocurile centrale în formă de săgeată și umerii rotunji, care sunt proiectate pentru a evacua apa și năpârlă.

Problema principală a anvelopelor pare să fie lipsa garanției de rulare și durata de viață scăzută, precum și prețul ridicat.

4. Firestone Winterforce 2

firestone-winterforce-2

Această anvelopă de la Firestone este prima pe lista noastră, care poate fi realizată pentru o capacitate suplimentară în regiunile care permit cauciucurile montate. În plus, Firestone Winterforce 2 vine cu o manopera de cinci ani și o garanție de materiale, adăugând o valoare importantă cauciucului mașinii tale. Dispune de caneluri adânci și crestături laterale largi, precum și fante deschise ale umerilor pentru a ajuta la canalizarea apei netezite și stătătoare și reducerea hidroplanării.

Anvelopa folosește curele din oțel dublu și o carcasă din poliester, despre care Firestone spune că combină rezistența cu calitatea de călătorie. Acestea sunt destul de accesibile, versatile pentru opțiunea lor studded și au un set larg de dimensiuni, precum și o garanție decentă.

5. Goodyear Ultra Grip Ice WRT

goodyear-ultra-grip-ice-wrt

Gama de anvelope Ultra Grip de la Goodyear este foarte populară, deoarece sunt disponibile într-o varietate atât de mare de vehicule. Motivul pentru care funcționează atât de bine în zăpadă și gheață se datorează celor două tipuri de înghițituri diferite utilizate pe anvelopă, care asigură margini de mușcătură suplimentare care asigură tracțiune. Un tip de sipe este un sipe în stil 3D, care se blochează împreună pentru a îmbunătăți stabilitatea și aderența, în timp ce celălalt este un tip 2D de tip suprafață, proiectat pentru a îmbunătăți distanțele de frânare. Dispune de un an de garanție de uniformitate și șase ani de manopera și garanție de materiale.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023