Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Hoverboard-ul (numit și scuterul Self Balance) a adus în realitate o fantezie sci-fi din anii optzeci

Hoverboard-urile sunt, fără îndoială, cea mai tare tendință nouă în transportul modern, din păcate, trebuie să vă informati ca si consumator pentru a vă proteja de o achiziție proastă.

Industria Hoverboard-urilor este în creștere. Oamenii care încearcă să facă bani rapid poluand industria în timp ce se ascund în spatele unei mărci legitime, din păcate, acest lucru rănește reputația pieței în ansamblu.

Am separat cele mai bune planșe hover de cele extrem de periculoase pentru a vă aduce lista noastră de top opt cu cele mai bune modele hoverboard din 2019!

1. Halo Rover X – Best Hoverboard 2019

Este dificil să găsești ceva care să nu-ți placă ,când designul hoverboard-ului se bazează pe popularul joc video Halo,. Acest Halo Rover Hoverboard este comercializat sub denumirea de „indestructibil”, care pare legitim, având în vedere cadrul de aluminiu care suportă marginile exterioare. Hoverboard Halo este alimentat de două motoare de 400W, care transformă roți mari de 8,5 inci pentru a vă ajuta să abordați terenul dificil.

  • Performanțe impresionante ale motoarelor duale. Poartă multă greutate și parcurge până la zece mile
  • Construcția accidentată este plăcută pe un tablou mai scump ca acesta.
  • Este foarte rapid cu anvelope pline de aer, care ușurează călătoria peste denivelări sau roci
  • Garda la sol înseamnă că veți mânca mult mai puțin asfalt
  • Interfața aplicației este una dintre cele mai intuitive pe care le-am văzut pe un pachet.

 

2. Tomoloo Hoverboard Scooter

Producător chinez Tomoloo a intrat în industria scuterelor cu auto-echilibrare în 2013. Produsele chineze tind să fie puțin mai rapide decât contrapartidele lor din SUA, iar acest produs continuă această tendință. Viteza maximă este de aproximativ 10 km / h, în timp ce bateria vă permite să mergeți timp de 12 km. Motoarele duale 300W sunt calibrate cu roțile prin intermediul unei plăci de bază.
Difuzoarele Bluetooth, în special, sunt extrem de puternice, în timp ce setările personalizate de lumină vor fi minunate pentru copii.
Este un scuter zippy care va depăși cele mai multe alte produse de pe piață.
Produsul este foarte bine realizat. Există un cadru din aluminiu care să susțină șasiul și sub panou nu există cablaj liber.
Cu mai puțin de 2500 RON, acest scuter își poate ține singur propriile produse mai scumpe, are 3 moduri diferite de viteză pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

3. SagaPlay F1 Hoverboard

Nu în fiecare zi vedeți un dispozitiv de transport personal cu o marcă postală Silicon Valley. Hub-ul tehnologic din San Francisco este locul unde se află unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume. Sagaplay F1 este oferta americană pentru industria scuterelor cu auto-echilibrare.

Folosește duble 250W, care sunt mediate de senzori giroscopici prin intermediul unei plăci de bază. Acest proces duce la o plimbare excepțional de lină. Suporta o limita maxima de greutate de 220 kg si te va duce pana la 9 km / h. Placa în sine cântărește doar 22 kg cu un mod de antrenament separat pentru a vă ajuta să învățați funiile.

După aproximativ zece mile, va trebui să vă reîncărcați pentru câteva ore.

Viteza maximă a SagaPlay F1 este chiar acolo, cu oricare dintre rivalii săi – 10 km / h în condiții ideale. De asemenea, se mândrește cu o autonomie maximă de până la 13 mile, ceea ce este făcut și mai impresionant prin timpul său rapid de încărcare de două ore.

4. Swagtron T1 Hoverboard – Cel mai ieftin

Swagtron a luat deja o cotă de lei din industria scuterelor cu auto-echilibrare, compania dovedindu-se suficient de robustă pentru a face față căderii scooterului din 2016. Seria Swagtron Hoverboard T1 este un scuter actualizat, certificat de siguranță, care este excelent ca jucărie pentru copii.

S-a depus mult efort într-o călătorie sigură, lină și robustă. Pe pantele de jos, același sistem gestionează puterea pentru a vă menține în siguranță și în poziție verticală.

5. Epikgo Sport Hoverboard

Este echipat cu anvelope mari de 8,5 inci care îl permit să depășească trotuarele netede și pe suprafețe mai dure, precum pietrișul. Garda la sol este excelentă, în timp ce construcția este robustă și bine realizată. Are un grad de protecție a apei IP56, ceea ce înseamnă că puteți zbura prin bălți în voie și există foarte puține lucruri de neplăcut cu privire la acest produs. Epikgo Sport este o ființă absolută cu o construcție impresionantă.

Sportul Epikgo este conceput pentru adulți și asta se reflectă în preț. Mamutul de 33 lb este alimentat de motoare robuste de 400W, care vă conduc până la o viteză de 9 km / h. În ciuda construcției sale grele, sportul Epikgo nu se luptă deloc cu înclinații sau viteză maximă.

https://www.youtube.com/watch?v=cHDJJPQa6Gc

Vezi alte produse, alte hoverboarduri la link-ul de mai jos  ->> click aici <<-

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023