Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top 8 cele mai bune biciclete pentru copii intre 1 si 3 ani

vineri, decembrie 2nd, 2022 22 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

tricicleta-pentru-copii-1-3 ani.jpg
Alegerea unei biciclete pentru copii este foarte importantă întrucât ciclismul dezvoltă la copii: atenția, echilibrul, agilitatea și perseverența. Nu în ultimul rând acesta deține avantaje și asupra fizicului: îmbunătățește circulația, combate obezitatea.
Image: © liniadestart.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Dacă ești în căutarea unei biciclete pentru copii mici, dar nici măcar nu știi sigur de unde să începi, acest articol este pentru tine. Știm că poate fi puțin confuz – mai ales dacă acesta este primul tău copil – să știi ce biciclete sunt cele mai bune și cum să-ți începi micuțul. De aceea am creat acest ghid.

Vă împărtășim diferitele tipuri de biciclete pentru copii mici, alegerile noastre de top, de ce mersul cu bicicleta este important pentru dezvoltarea copilului mic și ce ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți o bicicletă pentru micuțul dvs.

 

De ce ar trebui să-i oferi copilului tău o bicicletă

Cu cât începi mai devreme un copil pe bicicletă, cu atât mai ușor va fi pentru ei să meargă cu bicicleta — pentru tot restul vieții. Copiii care învață să meargă pe bicicletă în copilărie le este mult mai ușor să învețe să echilibreze, să pedaleze, să frâneze și să navigheze.

L-am început pe fiul nostru pe o bicicletă de echilibru când avea puțin peste un an și l-am pus să pedaleze (fără roți de antrenament) până la 2,5 ani. Are opt ani și se pricepe mai bine la ciclism decât mulți copii de două ori mai mari decât vârsta lui, datorită începutului devreme.

Chiar dacă nu îți pasă atât de mult de mersul cu bicicleta, există o mulțime de alte motive pentru care copilul tău ar trebui să aibă o bicicletă. Bicicletele oferă exerciții fizice, scoate copiii în aer liber și ajută la creșterea încrederii. Bicicletele de echilibru, în special, pot dezvolta și îmbunătăți abilitățile motorii brute ale copilului dumneavoastră

Tipuri de biciclete pentru copii mici

Dacă cineva în trecere m-ar întreba ce fel de bicicletă să iau un copil mic, aș răspunde automat cu „o bicicletă cu echilibru!”

Adevărul este totuși că există mai multe tipuri de biciclete care ar putea fi potrivite pentru un copil mic, în funcție de vârsta și nivelul de calificare al acestuia. Aici, voi trece peste câteva opțiuni diferite, inclusiv jucării de plimbare, triciclete, biciclete cu echilibru și biciclete cu pedale.

Top 8 cele mai bune biciclete pentru copii intre 1 si 3 ani


Biciclete cu echilibru

Cel mai bun pentru: Copiii care încep de la 18 luni până când sunt gata să treacă la o bicicletă cu pedală

Bicicletele de echilibru, cunoscute și sub denumirea de biciclete de împingere sau de alergare, sunt biciclete fără pedale concepute pentru copiii mici. De îndată ce copiii pot merge și au abilități motorii decente (în general în jur de 18 luni), ei pot începe pe o bicicletă cu echilibru. 

Bicicletele de echilibru sunt genul nostru preferat de biciclete pentru copii mici, deoarece le oferă copiilor instrumentele de care vor avea nevoie pentru a avea succes pe o bicicletă cu pedale mai târziu. Într-adevăr, majoritatea copiilor care învață să meargă pe o bicicletă cu echilibru în copilărie vor putea sări peste roțile de antrenament odată ce trec la o bicicletă cu pedale. Bicicletele de echilibru sunt, de asemenea, excelente pentru dezvoltarea abilităților motorii brute și creșterea încrederii.

Alegerea de top: Bicicleta fara pedale Kinderkraft – 2Way Next, roz, 12″, pentru copii

Jucării pentru călare

Cel mai bun pentru: copii mici între 12 și 18 luni

Cei mai mici copii (începând cu vârsta de aproximativ 12 luni), se pot distra cu o jucărie de călărie. Acestea sunt, de obicei, biciclete cu trei sau patru roți, care îi ajută pe copii să înceapă să înceapă să meargă pe bicicletă, dar sunt potrivite pentru cei mici care nu sunt încă suficient de mari pentru o bicicletă de echilibru.

Am cumpărat o jucărie de călărit pentru prima aniversare a fiului meu și a fost una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată. L-a ajutat să fie entuziasmat de ciclism și i-a oferit ani de divertisment – chiar și după ce a trecut la o bicicletă cu pedale.

Triciclete

O altă opțiune populară pentru copii mici este o tricicletă. Triciclurile sau roțile mari pot fi foarte distractive pentru utilizare în curte, dar nu învață abilități reale de ciclism. Dacă parcurgeți acest traseu, vă recomandăm să alegeți și o bicicletă de echilibru. O opțiune notabilă este Mini bicicleta cu 4 roti, fara pedale pentru copii intre 12 si 36 de luni, Roz, Tricicleta , care se transformă dintr-o tricicletă într-o bicicletă de echilibru.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023