Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Apple AirPods Pro
Noile auditive wireless Apple AirPods Pro au aterizat (cunoscute sub denumirea de AirPods 3 la unii), aducând anularea activă a zgomotului, o (în sfârșit) o ​​potrivire mult mai bună și un design îmbunătățit, în încercarea de a atrage mai mulți utilizatori de iPhone în adevăratul wireless ori.

Ultimii muguri ai Apple sunt mult mai scumpi, AirPods Pro costând mult mai mult decât AirPods 2 care a fost lansat în 2018 și chiar mai mult decât Powerbeats Pro.

Cu toate acestea, în timp ce prețul este mai mare, primiți căști care au fost reproiectate de sus în jos și cu funcții mult mai utile în combinație – deci cum sunt aceste noi căști care anulează zgomotul în utilizarea reală în testul nostru timpuriu ?

Data lansării AirPods Pro este 30 octombrie la nivel mondial – deci decalajul dintre ele fiind anunțat și posibilitatea de a le cumpăra de la un Apple Store este mult mai scurt decât în ​​mod normal.

Important de menționat aici este că AirPods Pro nu este un înlocuitor pentru modelul AirPods din 2019 … și asta se reflectă în punctul de preț.

Puteți comanda AirPods Pro pentru 249 USD / 249 £ / 399 USD / AED 999 – ceea ce reprezintă o creștere considerabilă față de 159 USD / 159 £ / 159 GBP / 249 USD / AED 679 (cu carcasa de încărcare standard) și chiar 199 USD / £ 199 / AU $ 319 / AED 829 cu carcasa wireless de încărcare AirPods încorporată.

Testare AirPods Pro

Acest test este realizat prin redarea unei piese scurte de muzică, iar microfoanele AirPods Pro evaluează intern dacă acest lucru sună așa cum trebuie – dacă sunteți ca majoritatea oamenilor și obțineți o formă potrivită, vi se oferă lumină verde (sau scrisori verzi, pentru a fi mai precis).

Urechile acestui scriitor sunt groaznice atunci când vine vorba de faptul că cele mai multe tipuri de căști sunt căzute și am obținut o potrivire imediată imediat, AirPods Pro simțind că nu ar fi în pericol să se desprindă ușor de găurile capului; în lumea căștilor care analizează căștile, numim asta un plus.

Design

Tulpinile sunt mult mai scurte decât cele de la Airpods 2 și, în cazul în care ai putut atinge cascăle anterioare pentru a omite piesele sau a activa Siri, potrivirea AirPods Pro înseamnă că aici ar fi o experiență mai puțin confortabilă.

În schimb, există un „senzor de forță capacitiv” în tulpină, o creastă mică pe fiecare tulpină a AirPods Pro, pe care o apasă pentru a comuta între modul de anulare a zgomotului și modul Transparență (mai mult în curând), apasă rapid pentru a întrerupe muzica sau „ stoarceți dublu ‘pentru a sări înainte.

Inițial, acest lucru a fost un pic dificil să te obișnuiești, întrucât tulpinile mai scurte făceau greu să găsească creasta, dar după câteva minute a devenit a doua natură – deși mugurii sunt destul de compacti, se simte puțin ca tine. scoțându-le din ureche.

Este păcat să nu fie un clic haptic, ci mai degrabă unul audibil, pentru a înregistra atingerea, deoarece acest lucru ar fi făcut ca noul AirPods Pro să se simtă mult mai tactil.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023