Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

5 cele mai bune rimeluri

miercuri, iunie 24th, 2020 430 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

mascara
In zilele in care nu vrei sa porti prea mult machiaj, e singurul produs care confera intensitate ochilor instant, fara efort. Mereu am considerat ca ochii sunt cei mai expresivi si cei care transmit cel mai mult, fie ca este vorba despre frumusete exterioara sau chiar trairi interioare.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

5 cele mai bune rimeluri


Mereu am considerat ca ochii sunt cei mai expresivi si cei care transmit cel mai mult, fie ca este vorba despre frumusete exterioara sau chiar trairi interioare.

Unii dintre noi excelează la alungire, alții la volumizare, alții la despărțire și curling, alții la nuanțarea genelor până la adâncimi necunoscute de negru, care face parte din distracția în alegerea unui rimel în aceste zile. 

Găsirea rimelului accesibil este cam de genul de a găsi potrivirea perfectă într-o aplicație de întâlnire, ai nevoie doar de ceva care să te îngroașească, să alungească și să îți onduleze genele și să dureze ore întregi, fără a se smulge sau a scăpa.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023