Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top cele mai bune aparate de cafea in 2021

marți, februarie 23rd, 2021 541 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cele-mai-bune-espressoare-de-cafea_830
Indiferent dacă vă place să începeți dimineața cu un ristretto scurt și intens sau preferați să vă distrați cu o cafea latte lungă, există un aparat de cafea care vă convine. Nu există nimic asemănător cu o cafea cu gust minunat și chiar și cei dintre noi, care nu sunt deosebit de preocupați de băuturile calde, pot aprecia aroma cafelei proaspăt măcinate într-un borcan de instant. Dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea nou pentru casa dvs., puteți alege dintr-o serie de modele care vă vor oferi o soluție satisfăcătoare de cofeină. Iar specificațiile lor tehnice sunt la fel de inteligente pe cât designurile sunt elegante.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Indiferent dacă vă place să începeți dimineața cu un expresso scurt și intens sau preferați să vă distrați cu o cafea latte lungă, există un aparat de cafea care vă convine.

Nu există nimic asemănător cu o cafea cu gust minunat și chiar și cei dintre noi, care nu sunt deosebit de preocupați de băuturile calde, pot aprecia aroma cafelei proaspăt măcinate într-un borcan de instant. Dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea nou pentru casa dvs., puteți alege dintr-o serie de modele care vă vor oferi o soluție satisfăcătoare de cofeină. Iar specificațiile lor tehnice sunt la fel de inteligente pe cât designurile sunt elegante.

Ce trebuie să căutați într-un aparat de cafea-espresso

Nivelul de automatizare
Mașinile de cafea și espresso pot fi sortate în categorii pe baza nivelului lor de automatizare: manual, semiautomat, complet automat și super-automat. La mașinile manuale, trebuie să trageți o manetă pentru a crea presiune; este un proces dificil, motiv pentru care nu veți vedea niciunul pe această listă. Mașinile semiautomate implică ambalarea portafiltrului cu mâna și luarea în considerare a momentului în care nu mai trageți, oferindu-vă cel mai mare control asupra cafelei. Cu toate acestea, sunt și mai dezordonate și consumă mai mult timp.

Cu o mașină complet automată, trebuie totuși să împachetați portafiltrul manual, dar fluxul de apă se oprește automat la terminarea espresso-ului pentru a preveni supraextracția. În cele din urmă, mașinile super-automate fac fiecare băutură cu o simplă apăsare de buton, de la cafea obișnuită la cappuccino – pot chiar spuma laptele pentru dvs. Ele tind să fie cele mai compacte, dar sunt și cele mai scumpe.

 

Top cele mai bune aparate de cafea in 2021


Controlul temperaturii și presiunii

Unele aparate permit utilizatorilor să controleze factorii cheie pentru espresso, cum ar fi presiunea și temperatura apei. La fel ca cafeaua picurătoare, espresso are cel mai bun gust când apa este între 195 și 204 de grade. Mai puțin de atât și este greu pentru espresso să atingă procentajul adecvat de extracție, ceea ce înseamnă că va fi slab și apos. Presiunea este o chestiune mai complicată. Mărcilor le place să reclame că un produs poate atinge 20 de baruri de presiune, dar tot ce ai nevoie este de 15 baruri. Orice altceva mai mare este de prisos. O mașină de 15 baruri este capabilă să creeze o presiune perfectă la capul de infuzare, care este de 9 bari.

Compatibilitatea motivelor sau podurilor

Unele aparate sunt compatibile atât cu păstăile de cafea, cât și cu zațurile de cafea, dar de obicei trebuie să alegeți între cele două. Boabele de cafea proaspăt măcinate sunt de obicei mai aromate decât păstăile și pot fi ajustate pentru a face cafeaua mai puternică sau mai slabă. Terenurile sunt, de asemenea, mai accesibile decât păstăile în timp și pot fi achiziționate într-o gamă mai largă de arome și amestecuri. Mașinile pe bază de pod oferă comoditate, deoarece accelerează procesul de preparare, fac curățarea mai ușoară și elimină dificultățile de ambalare a filtrului cu mâna. Acestea sunt în principal o singură porție, în timp ce fabricanții de bere care folosesc cafea măcinată pot face adesea mai multe porții simultan.

Pentru cele mai bune din ambele lumi ale cafelei, iată combinațiile noastre preferate pentru mașini de cafea și espresso.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023