Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune smartwatch sub 1000 RON

miercuri, iunie 24th, 2020 337 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

smartwatch2020
În acest moment, cel mai bun smartwatch pentru utilizatorii Android este Samsung Galaxy Watch Active 2. Este optimizat pentru telefoanele Samsung, dar funcționează bine pe toate dispozitivele Android și are toate funcțiile de smartwatch și fitness pe care le-ați aștepta. Este compact și ușor, dar încă oferă o durată de viață bună a bateriei. Dar dacă nu sunteți în acea, vestea bună este că există atât de multe alte opțiuni uimitoare, de la Fossil la Garmin la Fitbit și multe altele.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune smartwatch sub 1000 RON


În acest moment, cel mai bun smartwatch pentru utilizatorii Android este Samsung Galaxy Watch . Este optimizat pentru telefoanele Samsung, dar funcționează bine pe toate dispozitivele Android și are toate funcțiile de smartwatch și fitness pe care le-ați aștepta. Este compact și ușor, dar încă oferă o durată de viață bună a bateriei. Dar dacă nu sunteți în acea, vestea bună este că există atât de multe alte opțiuni uimitoare, de la Fossil la Garmin la Fitbit și multe altele.

Desigur, primul lucru pe care doriți să îl luați în considerare atunci când cumpărați un smartwatch este compatibilitatea. Majoritatea dispozitivelor disponibile în prezent utilizează Wear OS, sistemul de operare Google pentru purtătoare.

Wear OS acceptă iOS, dar asigurați-vă că pentru a afla dacă funcțiile pe care le doriți sunt disponibile pe iOS înainte de a cumpăra. Fitbit OS și Samsung Tizen acceptă și Android și iOS. După cum vă așteptați, Apple Watch se conectează strict la dispozitivele bazate pe iOS, deci este doar pentru iPhone.

Asigurați-vă că alegeți un ceas compatibil cu dispozitivul mobil pe care îl dețineți.

Adu-ți creierele la încheietura mâinii

Ceasul de calcul al infamului este înconjurător încă din anii ’70, dar ceasurile inteligente au ajuns în sfârșit la punctul că sunt, bine, inteligente.

De la rularea aplicațiilor, până la afișarea notificărilor smartphone-urilor, până la monitorizarea ritmului cardiac, cele mai recente culturi de ceasuri inteligente fac mult mai mult decât să-ți spui timpul.

Dar care ar trebui să cumperi?

Am rotunjit opțiunile noastre cele mai apreciate pentru a vă ajuta să decideți. De asemenea, este important să știți ce să căutați, așa că țineți cont de următoarele sfaturi atunci când faceți cumpărături.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023