Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun cărucior 3 în 1 pentru copii in 2020

vineri, iunie 5th, 2020 1.092 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cele-mai-bune-carucioare-maluma-in-2020
Vedeți mai jos care sunt cele mai bune cărucioare din 2020,  fie că aveți nevoie de un cărucior pentru nou-născuți, gemeni, mamici din oraș sau nou-născuți, există o opțiune pentru dumneavoastră.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cel mai bun cărucior 3 în 1 pentru copii in 2020


Ca mamă sau tată nou (sau în curând să fie), ai multe pe lista ta de activități, inclusiv să găsești cel mai bun cărucior pentru copilul tău. Din motive de siguranță, este întotdeauna important să acordați atenție greutății maxime și înălțimii unui cărucior.

Unele cărucioare, de exemplu, pot ține bebelușii până la 30 de kilograme, în timp ce alții pot găzdui până la 65 de kg. De asemenea, este important să se uite la limita de vârstă: de exemplu, nu toate cărucioarele sunt sigure pentru nou-născuți. Nu doriți niciodată să puneți un nou-născut într-un cărucior fără un scaun adânc înclinat sau basinet, pentru că la acea vârstă au cu siguranță încă nevoie de sprijin pentru gât.

În caz contrar, va trebui să așteptați între patru până la șase luni pentru a-l utiliza cu un copil cu mai mult control la nivelul gâtului.

Vedeți mai jos cele mai bune cărucioare din 2020,  fie că aveți nevoie de un cărucior pentru nou-născuți, gemeni, mamici din oraș sau nou-născuți, există o opțiune pentru dumneavoastră.

Pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun cărucior pentru nou-născutul, copilul, copilul sau familia în creștere, experții noștri au evaluat diferite tipuri pentru a testa factori precum manevrabilitatea, stabilitatea, ușurința de utilizare și spațiul de depozitare.

Ce tip de cărucior este cel mai bun?

Există mai multe tipuri de cărucioare pe piață, așa că este ideal să achiziționați un cărucior care să se potrivească cel mai bine stilului dvs. de viață. Cărucioarele cu trei roți sunt foarte bune pentru stabilitate atunci când manevrezi prin aglomerație, în timp ce cărucioarele cu patru roți au mai multe șanse de depozitare și suporturi de cupă. Dacă locuiești într-un oraș și călătorești foarte mult cu copiii, probabil vei dori un cărucior care se poate plia cu ușurință și rămâne în poziție verticală. Dacă doriți mai mult spațiu de depozitare, trebuie să obțineți un cărucior cel mai compact și mai ușor. Mai jos sunt cele șase stiluri de cărucior de care să știți:
 

  • Cărucior de dimensiuni standard: cele mai frecvente dintre toate, aceste cărucioare de dimensiuni standard pot fi utilizate de obicei de la naștere până la copilărie.
  • Cărucioarele cu dimensiuni complete vor dispune de mai multe scaune de depozitare, locuri, copertine și scaune de relaxare pentru mai multe persoane.
  • Cărucior umbrelă: De asemenea, de multe ori denumite cărucioare ușoare sau compacte, cărucioarele cu umbrele se pliază ca o umbrelă. Deși sunt excelenți pentru călătorii, de obicei nu sunt la fel de rezistenți ca cărucioarele cu dimensiuni complete și nu oferă la fel de mult spațiu de depozitare.
  • Cărucior dublu: Acestea fac cărucioarele perfecte pentru gemeni sau doi copii apropiați de vârstă. În funcție de sistemul de cărucior pe care îl obțineți, cele două scaune pot fi configurate unul lângă altul sau în tandem.
  • Cărucior de jogging: Aceste cărucioare sunt concepute pentru a fi suficient de rezistente pentru a putea jogging în timp ce copilul este capabil să se odihnească în siguranță în interior, de obicei, datorită în parte unei roți frontale de blocare.
  • Cărucioarele combinate: aceste cărucioare pot trece cu ușurință de la unu la mai mulți copii, rotiți basinetul sau direcția scaunului și sunt adesea compatibile cu scaunele auto.
  • Sistem de călătorie: Acestea vin cu un scaun auto pentru sugari, astfel încât să poată fi utilizat pentru călătorii de la naștere.

Această completare se bazează pe alegeri testate de laborator, teste rutiere ale nou-veniților, expertiză pe categorii și feedback-ul consumatorilor din viața reală

Cele mai bune alegeri pentru cărucioarele noastre din 2020 sunt:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023