Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Ei bine, există câteva setări pe care ar trebui să le verificați înainte de a testa testul cea mai importantă actualizare a iPhone 11.

Vom trece prin voi printre cele mai importante cinci.

Configurați ID-ul feței

Folosește sistemul de camere True Apple Profund pentru Apple pentru a proiecta puncte invizibile pe fața ta, analiza acele puncte și crea o hartă 3D a feței tale. Odată configurat, de fiecare dată când trezești telefonul, acesta îți va scana fața și se va debloca fără ca tu să faci altceva decât să-l privești.
Configurația Face ID face parte din procesul de configurare inițial, dar dacă ați trecut peste el sau reprezentantul de vânzări a trecut prin acești pași pentru a vă scoate din magazin, puteți să îl configurați accesând Setări> Face ID & Cod de acces> Configurați ID-ul feței.

Activați încărcarea optimizată a bateriei

Aceasta nu este specifică pentru iPhone 11 sau iPhone 11 Pro, ci, în schimb, este o caracteristică inclusă în iOS 13. Încărcarea optimizată a bateriei învață obiceiurile dvs. de încărcare de noapte, folosind orice alarme setate în aplicația Clock, pentru a încărca corect bateria iPhone-ului dvs. noaptea și reduce cantitatea care se degradează în timp.

Mai exact, iPhone-ul dvs. se va încărca imediat la 80% atunci când îl conectați sau îl plasați pe un încărcător wireless când vă culcați. Odată ce ajunge la 80%, bateria va rămâne acolo până chiar înainte de a te trezi, când va relua încărcarea până la 100%. Rezultatul final este un ciclu de încărcare mai sănătos pentru bateria telefonului dvs. și o baterie care va dura mai mult. Probabil că aveți iPhone 11 pentru câțiva ani, nu? Aveți grijă de baterie începând acum.

Activați Optimizarea bateriei în Setări> Baterie> Sănătatea bateriei> Încărcarea optimizată a bateriei.

Faceți o fotografie cu unghi larg

Există o mică curbă de învățare a utilizării unei camere cu unghi larg – caracteristică pe care unele telefoane Android le-au avut în ultimii doi ani – dar odată ce ai ideea generală despre când și unde să folosești noua cameră, Îmi va plăcea.

Deschide aplicația Camera pe iPhone 11 și atinge butonul .5x sau 1x pentru a comuta între camere. Veți observa o diferență mare între cele două (sau trei, dacă aveți un iPhone 11 Pro) camere diferite. Camera ultrawide adaugă o altă perspectivă potențială la fotografiile pe care le facem zilnic.

Fa-ti un selfie

Camera frontală de pe iPhone 11 are câteva trucuri noi, inclusiv posibilitatea de a captura un slofie. Acesta este numele Apple pentru un selfie cu mișcare lentă de 120 de cadre pe secundă. După cum am văzut în timpul evenimentului în care iPhone 11 a fost anunțat, acest lucru poate duce la câteva videoclipuri amuzante.

 

Faceți o fotografie în modul Noapte

IPhone-ul dvs. 11 va detecta automat când modul Night este necesar pe baza cantității de lumină detectată și sugerează activarea acestuia afișând o pictogramă mică care arată ca o lună cu câteva linii prin ea.

Atingeți pictograma pentru a activa modul Noapte. Lângă pictogramă va fi un timp, cum ar fi „1s” sau „5s”. iPhone-ul dvs. 11 necesită să fotografieze modul Night Mode și să capteze toate informațiile și lumina necesară pentru a produce o fotografie cu aspect excelent.

Atingeți butonul declanșator atunci când sunteți gata să fotografiați și încercați să mențineți telefonul constant până când butonul declanșator este din nou activ. Deplasarea în timp ce este capturată o fotografie din modul Night poate duce la fotografii încețoșate.

Fără îndoială, Modul Noapte și camera cu unghi ultrawlide vor schimba modul în care mulți proprietari de iPhone fac fotografii și videoclipuri.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023