Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
„OK Google, reda tot catalogul înapoi al lui Beyoncé”

Sunt multe lucruri pe care Google Assistant le poate face; asistentul vocal puternic poate trece de la a răspunde la întrebările de cunoștințe generale, până la controlul dispozitivelor dvs. inteligente de acasă.

Una dintre cele mai bune funcții Google Assistant este capacitatea de a reda și controla muzica dvs., indiferent dacă utilizați aplicația Google Assistant pe smartphone, un difuzor Google Home sau televizorul Android.

Redarea muzicii cu Google Assistant nu ar putea fi mai ușoară – dar dacă nu sunteți sigur cum să începeți, am creat acest ghid util despre cum să folosiți asistentul vocal super inteligent pentru a vă juca melodiile.

De ce am nevoie pentru a reda muzică cu Google Assistant?
Înainte de a începe, trebuie să descărcați aplicația Google Assistant pe smartphone-ul dvs., este disponibil gratuit pe iOS și este instalat pe telefoanele Android eligibile.

De asemenea, veți avea nevoie de un difuzor inteligent sau un ecran inteligent cu Google Assistant încorporat, cum ar fi Google Home Mini, Google Home Max, Google Home Hub și Google Next Hub Max.

Google Assistant vine de asemenea încorporat într-o serie de boxe terțe, precum Sonos One, Marshall Stanmore II Voice și JBL Link Bar, pentru a numi câteva.

Procesul de configurare variază de la diferite dispozitive, dar, în general, va trebui să deschideți aplicația Google Home pe smartphone și urmați pașii pentru a configura difuzorul inteligent Google Assistant – dacă dispozitivul nu apare automat în aplicație, atingeți ‘adăuga’. Apoi, selectați „configurați dispozitivul”, apoi „configurați dispozitive noi”.

Apoi, selectați locația și atingeți „următorul” – puteți urma pașii pentru a finaliza procesul de configurare.

După ce ați făcut acest lucru, puteți seta un pseudonim pentru difuzorul inteligent și le puteți atribui unei camere specifice din casă – util dacă aveți multe dispozitive inteligente care bat în jurul valorii.

Cum să redați muzică pe difuzorul dvs. Google Assistant
Pentru a asculta muzică pe difuzorul inteligent Google Assistant, trebuie doar să spuneți „OK Google” și să dați asistenței vocale o comandă.

De exemplu, ceri Google să „joace Waterloo Sunset de The Kinks pe Spotify” sau „să joace Ariana Grande pe Google Play”. Puteți cere, de asemenea, Google Assistant să cânte muzică într-un anumit gen sau dispoziție, de exemplu, muzică pentru gătit sau muzică rock.

Puteți utiliza vocea pentru a controla redarea muzicii; cereți pur și simplu Google Assistant să vă întrerupă muzica, să schimbe volumul și să săriți piesele.

Cum să alegeți un serviciu muzical implicit
Dacă doriți să difuzați muzica dintr-un singur loc, puteți configura un serviciu de muzică implicit pe difuzorul inteligent. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți aplicația Acasă Google, să atingeți Setări și apoi Servicii.

De acolo, selectați Muzică și alegeți serviciul dvs. de muzică preferat, indiferent dacă acesta este Spotify, Google Play Music, Amazon Music Unlimited sau Tidal.

De asemenea, puteți asculta radioul cu Google Assistant – la fel ca atunci când redați muzică de pe o platformă de streaming, puteți ruga Google să acorde o anumită stație radio și să controleze redarea folosind vocea.

Cum puteți configura audio multi-cameră cu Google Assistant
Dacă aveți mai multe difuzoare inteligente compatibile cu Google Assistant, puteți umple întreaga casă cu sunet redând simultan muzică pe fiecare difuzor – difuzoarele dvs. trebuie doar să fie conectate la aceeași rețea WiFi.

Deschideți aplicația Google Home pe telefonul dvs. smartphone și duceți-vă la Dispozitive. Atingeți butonul meniu și faceți clic pe Creare grup. Puteți da acestui grup un pseudonim, de exemplu „Acasă”, de exemplu; după ce ați făcut acest lucru, selectați toate dispozitivele pe care doriți să le faceți în grup și salvați.

Acum puteți reda muzică prin toate aceste dispozitive în același timp. Pur și simplu spuneți „OK Google, jucați Beyoncé pe Acasă”, iar casa dvs. va fi plină de sunetul dulce al lui Crazy In Love.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023