Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Facebook stergere cont
Facebook, în mod înțeles, nu dorește să-ți lase datele - ceea ce probabil ai observat dacă ai petrecut vreodată timpul săpând în setările contului. Cu toate acestea, cu puțin efort, puteți face backup pentru datele dvs. personale, apoi ștergeți-vă complet de pe site-ul social media.

Înainte de a vă șterge contul, asigurați-vă că prietenii și familia dvs. știu dinainte și aveți o modalitate alternativă de a vă contacta odată ce nu mai aveți acces la Grupuri și Messenger. Parcurgeți și lista de prieteni și faceți o notă despre aniversările importante, aniversările și evenimentele viitoare. În cele din urmă, nu uitați să descărcați toate datele, astfel încât să nu pierdeți fotografiile și videoclipurile pe care le-ați încărcat atunci când ștergeți contul (citiți mai departe pentru a afla cum să faceți asta).

Dacă v-ați gândit și sunteți gata să mergeți complet nuclear, vă vom arăta, o dată pentru totdeauna, cum să ștergeți Facebook.

1. Descărcați datele dvs. de pe Facebook
Dacă utilizați Facebook de ceva vreme, este posibil să aveți sute de fotografii și videoclipuri salvate pe serverele sale, precum și mii de postări și comentarii. De asemenea, Facebook stochează informații despre locul în care v-ați conectat, datele și orele în care ați făcut clic pe anunțuri și istoricul stării contului.

Înainte de a șterge Facebook, salvați o copie din toate acestea făcând clic pe săgeata în jos din bara de titlu Facebook, selectând „Setări” și făcând clic pe „Descărcați o copie a datelor dvs. Facebook”. Nu veți putea recupera acest lucru odată ce contul dvs. va fi dispărut.

2. Ștergeți fotografiile și postările
După ce ți-ai șters contul de Facebook, este posibil să durezi până la 90 de zile pentru ca toate postările și fotografiile tale să fie eliminate. Dacă nu doriți ca informațiile dvs. să se închidă, începeți să ștergeți totul singur.

Social Book Post Manager este un plugin pentru Chrome care vă permite să ștergeți mai multe postări Facebook simultan. Faceți o copie de siguranță a datelor utilizând instrucțiunile de mai sus, apoi instalați pluginul, navigați în Jurnalul de activități Facebook și alegeți un filtru specific (cum ar fi „postări în care sunteți etichetat”).

Apoi, trebuie doar să faceți clic pe pictograma Manager de postare a cărții sociale și să căutați un anumit șir de text și / sau interval de date. Postările care se potrivesc criteriilor dvs. vor fi evidențiate în galben, iar pe clic pe butonul „Șterge” le veți șterge. Aveți grijă – nu există nicio modalitate de a le restabili după ce au fost șterse.

3. Ștergeți Facebook în bine
Sunteți gata să alungi Facebook pe analele istoriei personale? Ei bine, după ce ai făcut o copie de siguranță a tuturor datelor, accesați pagina de ștergere a contului Facebook (Facebook nu dorește să vă permită acest lucru, deci nu este ușor accesibilă prin meniul de setări) și selectați „Ștergeți contul meu”

Poate dura 90 de zile pentru a șterge totul de pe serverele Facebook, dar va fi inaccesibil din momentul în care faceți clic pe buton.
Alternative la ștergerea contului de Facebook
Dacă nu sunteți gata să vă ștergeți complet contul de Facebook, există alte modalități de a vă crește confidențialitatea fără a-l întrerupe complet din viața voastră.

Examinați permisiunile pentru aplicații și site

Facebook și-a consolidat mult regulile în urma scandalului Cambridge Analytica, iar dezvoltatorii terți pot accesa doar datele pe care le-ați dat consimțământul explicit să le partajați. Cu toate acestea, este posibil să ai acordat permisiunea unor aplicații și site-uri pe care nu le mai folosești și ale căror politici de confidențialitate s-ar fi putut schimba de la prima acordare cu acestea.

Pentru a verifica ce aplicații și site-uri sunt legate cu contul de Facebook, deschideți meniul Setări și selectați „Aplicații și site-uri web”. Derulați în jos la „Aplicații, site-uri web și jocuri”, faceți clic pe „Editare” și dezactivați orice nu mai utilizați.

Controlați etichetarea în fotografii și postări

Uneori, un prieten te-ar putea eticheta într-o fotografie sau o postare la dispoziția publicului care dezvăluie informații pe care nu preferi să le împarți. Puteți dezlega fotografiile și postările individual, dar este mai ușor să revizuiți etichetele înainte de a fi postate.

Deschideți „Setări”, derulați în jos la „Setări de confidențialitate” și alegeți „Cronologie și etichetare”. Derulați în jos în jos și veți vedea două opțiuni – una pentru revizuirea etichetelor pe postări înainte de a apărea pe Facebook și alta pentru revizuirea etichetelor pe postări înainte de a apărea în cronologia dvs. Comutați ambele opțiuni.

Dezactivați recunoașterea feței

Încă nu este disponibil la nivel mondial, dar în unele locații Facebook poate utiliza recunoașterea facială pentru a ușura etichetarea persoanelor în fotografii. Pentru a dezactiva deschiderea „Setări”, derulați în jos la „Setări de confidențialitate” și atingeți „Recunoașterea feței”. Aici, puteți dezactiva setarea, astfel încât să nu mai fiți identificat în fotografii și videoclipuri.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2022