Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum să adăugați o imprimantă pe Windows 11

sâmbătă, februarie 19th, 2022 533 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

În primul rând, asigurați-vă că imprimanta este pornită și conectată dacă este o imprimantă cu fir. Dacă este o imprimantă Wi-Fi, asigurați-vă că este conectată la aceeași rețea ca și computerul dvs.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

În primul rând, asigurați-vă că imprimanta este pornită și conectată dacă este o imprimantă cu fir. Dacă este o imprimantă Wi-Fi, asigurați-vă că este conectată la aceeași rețea ca și computerul dvs.

Windows 11 descarcă automat software-ul de care imprimanta dvs. are nevoie pentru a funcționa atunci când adăugați dispozitivul.

Pentru a adăuga o imprimantă, faceți clic pe butonul Start, tastați „Setări” în bara de căutare și apăsați Enter. Alternativ, puteți apăsa Windows+i pentru a deschide Setări. În partea stângă a meniului Setări, faceți clic pe „Bluetooth și dispozitive”.

 

Cum să adăugați o imprimantă pe Windows 11


 

Pe pagina următoare, faceți clic pe „Imprimante și scanere”.

Faceți clic pe „Adăugați dispozitiv” în partea dreaptă sus a paginii Imprimante și scanere. Windows va încerca să vă detecteze imprimanta. Lăsați acest lucru să funcționeze puțin – să zicem 30 de secunde până la un minut. În funcție de computer și de imprimantă, identificarea corectă a imprimantei poate dura puțin.

 

Dacă imprimanta dvs. nu apare, faceți clic pe „Adăugați manual”. O fereastră pop-up vă va prezenta câteva opțiuni.

Selectați „Imprimanta mea este puțin mai veche. Ajută-mă să-l găsesc.” dacă ați conectat imprimanta la computer. Dacă este o imprimantă de rețea sau altă imprimantă fără fir, selectați „Adăugați o imprimantă Bluetooth, wireless sau care poate fi descoperită în rețea”.

După ce ați făcut selecția, faceți clic pe „Următorul”.

Dacă Windows 11 detectează o imprimantă, urmați recomandările afișate pe ecran.

Cum să depanați imprimanta

Din păcate, imprimantele sunt notoriu mașini volubile. Iată câțiva pași generali de depanare pe care îi puteți lua pentru a încerca să rezolvați problemele de detectare sau de imprimare.

 

Reporniți Windows 11

Repornirea computerului poate rezolva un număr mare de probleme . Dacă imprimanta nu este detectată sau detectată, dar nu funcționează corect, repornirea computerului poate rezolva problema.

Verificați de două ori instrucțiunile

Multe imprimante vândute astăzi au capabilități inteligente și wireless. Adaugă confort, dar introduce și mai multe locuri în care pot apărea probleme. Asigurați-vă că toate instrucțiunile de configurare incluse cu imprimanta au fost urmate îndeaproape și că toate conexiunile la computer sunt sigure.

Producător Drivers

Dacă imprimanta dvs. are funcții mai avansate, cum ar fi un all-in-one , sau Windows 11 nu a instalat corect driverele imprimantei, ar putea fi necesar să descărcați drivere de la producător. Utilizați discul inclus cu imprimanta dvs., dacă a existat. În caz contrar, accesați site-ul web al producătorului – de obicei, driverele vor fi găsite în Asistență > Descărcări sau Asistență > Drivere și software. Iată link-uri către pagini de drivere de imprimantă pentru câțiva producători obișnuiți.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023