Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun aparat pentru indepartarea verucilor-negilor

marți, ianuarie 25th, 2022 573 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Negii pot fi cu greu vizibili sau o sursă de disconfort, în funcție de tip. Negii pot crește pe corp cu o textură aspră, granulată și sunt cauzați de papilomavirusul uman (HPV) , un virus destul de comun.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Negii pot fi cu greu vizibili sau o sursă de disconfort, în funcție de tip. Negii pot crește pe corp cu o textură aspră, granulată și sunt cauzați de papilomavirusul uman (HPV) , un virus destul de comun.

Cel mai bun aparat pentru indepartarea verucilor-negilor


 

 

Există patru tipuri principale de veruci pe care oamenii le pot dezvolta. 

  • Negii obișnuiți apar ca umflături înălțate unde stratul exterior al pielii devine întărit.
  • Negii plate sunt mici și au o piele îngroșată în jurul lor. Ele se dezvoltă de obicei pe fețele copiilor.
  • Negii plantari sunt veruci aspri care se dezvoltă de obicei pe picioare, provocând durere atunci când sunt sub presiune (cum ar fi atunci când mergi). Adesea încep mici (de dimensiunea unui bob de mazăre), dar pot crește și se unesc în zone foarte mari.
  • Negii genitali provin dintr-o infecție cu transmitere sexuală care provine din contactul sexual cu cineva care are HPV. Acești negi apar în afara sau în interiorul organelor genitale. De obicei arată ca o conopidă și pot fi mâncărimi și iritante. Unele dintre aceste veruci sunt asociate cu cancerul. 

Cele mai obișnuite veruci dispar de la sine, dar este nevoie de timp. Pentru cei cărora le displace aspectul și disconfortul negilor, nu vă temeți. Ele pot fi îndepărtate cu o mulțime de metode, inclusiv tratamente la domiciliu, cum ar fi înghețarea sau concentrațiile mari de acid salicilic, sau printr-o procedură la cabinetul medicului, cum ar fi tratamentul cu laser sau crioterapie.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023